2015-01-11

Sektionsmöte den 27 januari

ÄNTLIGEN!

Ett viktigt möte, eller bara ett lite extra fint tillfälle att träffas och fika tillsammans. Hur som helst är det nu dags för årets första sektionsmöte, med extra god fika på menyn. :)

Sektionsmöten är Stimulus högsta beslutsorgan. Och gissa vem som har makten? NI! Alla förslag måste röstas igenom av medlemmarna. Minst 10 procent av medlemmarna måste komma på ett sektionsmöte för att mötet ska kunna ta beslut.

OBS!: StuFF-medlemskap krävs för att din röst ska räknas på mötet.

VAD SKA VI PRATA OM PÅ JUST DET HÄR SEKTIONSMÖTET?

På sektionsmötet den 27 januari ska vi framför allt välja in nya PsyKO och Freud och gå igenom bokslutet (balans- och resultatrapport) för 2014. Vilka som är nominerade hittar ni i dagordningen, där det också finns mer utförlig information om vad som kommer tas upp. 

Bonus: Freud söker (förgäves?) efter en medlem. Ett bortsprunget litet lamm med kommande ansvar för fadderorganiserandet. Är det du? Skynda då in i Freuds stora famn. Du har fram till sektionsmötet på dig att ge dig till känna.

VARFÖR SKA JAG GÅ PÅ SEKTIONSMÖTET?

Det finns ingen orsak att INTE komma. God fika, trevliga människor PLUS att du får vara delaktig i de beslut som din sektion fattar. Dessutom får du en utmärkt chans att föra fram dom där stora tankarna du gått och drömt om. Vad kan bli bättre? Vad är viktigt för dig? I anslutning till sektionsmötet kan du lämna in en motion om något du brinner för. 

HUR LÄMNAR JAG IN EN MOTION?

Då skriver du precis det du vill - vad du vill göra och varför - i ett mail till ordforande@psykologprogrammet.se. 
OBS! vi behöver din motion senast en vecka före mötet, så att vi kan behandla dem. Sedan röstar vi om det på sektionsmötet, och eftersom styrelsen måste göra allt som mötet beslutar… så blir sektionens önskan vår lag… :)

HUR MOTKANDIDERAR JAG?

Är du missnöjd med de PsyKO- och Freudnomineringar som framförts, och känner att du har ett bättre förslag? Möjligheten att motkandidera är din demokratiska rättighet. Om du vill motkandidera hör du av dig till styrelseordförande, ordforande@psykologprogrammet.se, senast tre dagar innan mötet.

Om ni har några som helst andra frågor om mötet, sektionen, motkandideringar, motioner eller livet i allmänhet hör av er till oss.

Stimulus Styrelse 15’ Anna, Hanna, Simon, Jonn, Veronika, Elin, Calle, Niklas