2010-09-09 » Inlagt av: P2P

P2P är igång!

P2P-gänget hade igår sitt första möte för terminen och vi kan avslöja att vi är riktigt taggade för denna termin och hoppas på massa intressanta roliga föreläsningar. Vi kan även avslöja att P2P-säsongen drar igång den 14:e oktober. Vi har lyssnat på publikens åsikter och kommer (med några undantag) köra mellan 15.15-17.00 vid våra P2P-tillfällen (så ni hinner hem för att äta :)

 

För att "fira" lite har vi lagt upp en inspelning från Henrich Keselmans föreläsning i våras. Den hittar du här. Tanken är att det kommer trilla upp lite fler videos från föreläsningar inom kort.

 

Nyheter för hösten är också P2P-online - videomaterial som hamnar direkt på webben. Håll utkik!

 

Vi vill också peppa för fullt för att just DU ska föreläsa för oss. Kanske har du hållit i något coolt föredrag på ocialisation,-identitet-relationer-kursen eller gjort någon spännande gruppredovisning som du vill hålla i repris? Eller är det så att du brinner lite för något särskilt område för psykologin som du vill tipsa oss andra om? Eller är det kanske bara så att du VILL brinna lite för något särskilt område och därför bara vill boka upp dig för att hålla en föreläsning och sedan plugga in ämnet i fråga (tro oss, det funkar det med!)?

 

Hör av dig till David och boka in dig som föreläsare!

 

/P2P-crew