2017-02-27 » Inlagt av: Info från programmet

info om gemenskapstorget

Gemenskapstorget är ett projekt som tror på ett hållbart och inkluderande samhälle för alla. Detta vill vi komma ett steg närmare genom att skapa levande mötesplatser i både Norrköping och Linköping. Vi anordnar interaktiva workshops tillsammans med bland annat studenter, nyanlända, organisationer och företag där alla får möjligheten att delta eller utforma en workshop efter just er expertis och intresse. Här ligger gemenskap och kunskapsutbyte i fokus!

 

Projektet vilar på en grundfilosofi av mötet och samverkan mellan det idéella engagemanget , akademin och näringslivet. Genom att sammanföra dessa tre områden skapar vi en grund som alla kan ta del av och nyttja. Oavsett vem du är eller varifrån du kommer så finns det en möjlighet för dig att få skapa möjligheter för dig själv och för andra på Gemenskapstorget!

 

Är du intresserad utav att antingen arrangera en workshop med vänner eller med en organisation är ni jättevälkomna att göra det, vill ni delta själva under kvällen och närvara är det också varmt välkommet! Gemenskapstorget är en plats för alla människor som vill lyfta varandra!

 

Gå in och gilla oss på https://www.facebook.com/Gemenskapstorget/?fref=ts

 

Kolla även in www.gemenskapstorget.se

 

Vid frågor kontakta gemenskap@stuff.liu.se