2010-09-22 » Inlagt av: P2P

P2P Online: Mendeley

P2P-gänget prövar nya koncept. Vissa typer av information sprids bättre via en video än via vanliga föreläsningar tycker vi, så därför presenterar vi konceptet "P2P Online".

 

Den första videon från P2P Online är en instruktionsvideo för programmet Mendeley, ett bra, gratis program som vi rekommenderar till alla som vill hålla koll på sina artiklar i datorn och dessutom kunna dela artiklar med basgruppskompisar på ett smidigt sätt. För att hitta videon klickar du här.

 

Vi vill också pusha alla psykologstudenter att rota fram något gammalt föredrag ni hållit om ett ämne ni tyckt varit intressant, damma av powerpoint-presentationen och göra en repris av föredraget för en nyfiket lyssnande P2P-publik. Vi i P2P-gänget vet att det finns en massa spännande föredrag vi gått miste om som vi gärna vill lyssna på. För att anmäla ert intresse mailar ni David (davho869@student.liu.se). Första tillfället blir den 14 oktober och det finns fortfarande möjlighet att föreläsa då.

 

Sist av allt vill vi också fresta med att vi snart kommer lägga upp en video från Johan Erikssons föreläsning om ACT som han höll i våras. Håll utkik!

 

/P2P-gänget