2010-11-01 » Inlagt av:

PS11-gänget behöver din hjälp!

Hoppas alla ni som var i Göteborg på PS10 någon vecka sen (och alla ni andra också förstås) har hunnit samla sig efter alla intryck och börjat blicka framåt. Nästa psykologstudentkonferens är nämligen redan till våren och den här gången är det Lund som står för värdskapet. Arrangörerna söker nu ambassadörer på varje studieort som kan sprida information om evenemanget lokalt. Eftersom jag och Anna T var sådana ambassadörer för PS10 fick vi för ett tag sen följande mail:

 

"Planeringsgruppen inför nästa års konferens som kommer att vara den 6-8/5 i Lund (www.ps11.se) är redan igång med arbetet och söker nu ambassadörer för PS11. Göteborg har redan utsett sin PS11-ambassadör, och nu hoppas vi att de andra studieorterna är lika sugna på att ställa upp.

Om du är intresserad av att ställa upp ännu en gång som ambassadör, eller har god överblick över psykologstudenterna på din studieort och kan hjälpa till med tronföljden (be dem ta kontakt med oss!) så vore vi mycket tacksamma.

Precis som förra gången innebär ambassadörsskapet att vara ansiktet utåt för PS11 på just din studieort, sprida information genom att sätta upp affischer när det blir dags för det, informera i kursgrupperna och eventuellt planera gemensam resa till Lund. En helg i början av 2011 kommer vi att bjuda in samtliga ambassadörer till en inspirationsträff där ni får träffa varandra och planeringsgruppen.

Vi hoppas på många positiva svar, antingen från er som vill ställa upp på nytt eller från er som kan nominera en ny ambassadör till PS11!

Kontakta gärna mig på ambassador@ps11.se eller 0702982478 vid frågor.

Vi ses i Lund på PS11, om inte förr!

Mvh

Emma Granat, lundapsykologstudent och ambassadörsansvarig i PS11-gruppen"

 

 

/Daniel, f.d Linköpingsambassadör för PS10