2010-12-20 » Inlagt av: Psyko

Dags att söka PsyKO och Freud!

Om detta låter intressant tycker jag att du ska delta på ett kommande informationsmöte som kommer äga rum någon gång i slutet av januari, återkommer med exakt datum. Då kommer du kunna ställa frågor om både PsyKO och Freud och vi kommer berätta lite om vad det innebär att engagera sig i dessa utskott. Detta är möte jag rekommenderar alla som är det minsta intresserade av något av utskotten att gå på. Inom en snar framtid kommer det även dyka upp postbeskrivningar på PsyKOs del av hemsidan, där ni kan läsa om vad de olika posterna i PsyKO går ut på.

 

PsyKO och Freud kommer dessutom hålla i ett onsdagsfika, förmodligen den 26 januari, där det också finns utrymme för information och frågor. Återkommer även här med ett exakt datum efter jullovet.

 

Intresseanmälan för både PsyKO och Freud skickas till mig, joska449@liu.student.se, senast den 6 februari. Om du är intresserad av att söka både PsyKO och Freud är det viktigt att du rangordnar och skriver vad du helst vill engagera dig i. När det kommer till att söka PsyKO kan du skriva in om det är någon post du är extra intresserad av, särskilt om du vill bli chef eller ekonomiansvarig. Om inte, så går det lika bra. Efter sista anmälningsdag kommer både PsyKO och Freud ha privata samtal/frågestund med de sökande.

 

Så, är du intresserad av ha ett grymt roligt år, träffa massor med nya människor och anordna diverse tillställningar, skicka iväg ett mail till mig senast den 6 februari. Om du redan vet att du vill ha ett grymt roligt år går det givetvis bra att meddela ditt intresse redan nu. Men kom på onsdagsfikat och informationsmötet efter jullovet.

 

Fram till dess önskar PsyKO och Freud alla psykologstudenter en riktigt god jul och ett gott nytt år!