2011-02-08 » Inlagt av: Psyko

Psykoläksittning

Efter en lyckad integration med medicinsk biologi vill vi bjuda in till ännu en sittning i integrationens tecken. Denna gång är det den traditionella finsittningen med våra potentiella framtida kollegor, läkarna, som väntar.

 

Sittningen kommer äga rum den 4:e mars på Platå med start 18.00. Kvällen kommer bland annat innehålla en fantastisk trerätters middag, fördrink, kaffe, en massa underhållning och en hel del trevliga läkare att beblanda sig med.

 

Självklart är det ett tema för sittningen, och inte vilket tema som helst utan temat för psykoläksittningen 2011 är Gökboet – speeddating på dårhuset, något både läkare och psykologer ju kan relatera till.

 

Biljetter till denna efterlängtade sittning kommer säljas nästa onsdagsfika, alltså onsdagen den 16:e februari. Priset är ännu inte fastställt men kommer ligga på omkring 350 kronor. Återkommer med mer information om exakta prisuppgifter.

 

Missa inte denna spektakulära speeddatingsittning och om du inte är mycket för detta snabbdejtande så kan du ju alltid se det hela som ett tillfälle att observera och bekräfta eller dementera dina fördomar om läkarstudenter.

 

Vi ses på onsdagsfikat!