2010-05-17 » Inlagt av: Idrottsutskottet

Volleybollturnering 5 juni

Efter förra årets succé är det återigen dags för idrottsutskottets årliga volleybollturnering. Det här året anordnar vi den tillsammans med PAs idrottsutskott och det är studenter från våra två program som kommer tampas för den ärofyllda segern.

 

Datum: 5 juni

Tid: 14.00- ca 17.30 (kom i tid!)

Plats: Trädgårdsföreningen

 

Lagen: Ett lag består av 4 spelare (inte färre). Sedan är det valfritt om man vill ha med en eller två extra som avbytare. Matcherna är ganska korta så det är inte nödvändigt utan helt frivilligt. Båda könen ska vara representerade bland de 4-6 spelarna.
Vi har en maxgräns på sammanlagt 16 lag i turneringen.

 

Anmälan: sker till maxpuls@personalvetare.nu senast 30 maj, först när du fått en bekräftelse är ditt lag anmält. Kom på ett lagnamn, ange hur många ni är i laget och skicka in! Vi har som sagt bara plats för 16 lag, så vänta inte för länge med anmälan!

 

Pris: 50 kr/lag. Detta betalas på plats, se till att ha jämna pengar!

 

Fikakasse: Precis som förra året sponsrar Coop Extra oss med en påse fika till varje lag. Ännu en anledning att vara med!

 

Vi hoppas att många vill vara med och spela, att många vill komma och titta, att vädret kommer vara lika fint som förra året, och att det kommer finnas många psykologlag!

 

Turneringen passar alla som tycker det är roligt att spela volleyboll.

Så hitta ett lag och anmäl dig!

 

/idrottsutskottet

 

Vi tackar turneringens sponsorer: