2011-09-17 » Inlagt av: Psyko

Info om Tusen och en natt

Som tidigare informerats om bjuder PsyKO in hela psykologprogrammet till Tusen och en natt - en mellanöstern inspirerad afton i magins tecken!

 

Fredagen den 30 september kl 19.00 öppnas dörrarna på Solhagaskolan i Ryd, där det under kvällen kommer att serveras lättare tilltugg och dryck. Om så önskas, går det bra för den törstige att ta med sig egen dricka.

 

Kvällen kommer att vara full av psykologstudentsmingel samt underhållning i form av gyckel. Ett hemligt pris för bästa kostym kommer att delas ut; så för den som gillar att klä ut sig är det bara att börja rota i garderoben!

 

När aftonen sedan är över och natten träder fram, vid kl 24.00, går vi gemensamt vidare till HG!

 

Anmälan till denna mysiga, roliga och magiska afton görs genom att betala in ynka 70 kr till PsyKO-kontot. Glöm inte att skriva ditt LiU-ID (t ex lovla844) i meddelanderutan så att vi vet vem som betalat in.

 

Kontonummer: 903 622 017-7

Clearingnummer: 8169-5

Bank: Swedbank

 

Senast måndagen den 26 september måste alla anmälningar vara inne!

 

Om ni har några frågor angående denna afton är det bara att e-maila lovla844@student.liu.se eller komma på Onsdagsfikat den 21 september som PsyKO kommer att hålla i. Och kom gärna även om ni inte har några frågor. :)

 

Tills dess, Ma'assalama!