2011-10-08 » Inlagt av: Idrottsutskottet

Viktig info kring fotbollen

Under hösten har vi varit ett rätt stort gäng som spelat ihop, något vi tycker har varit kul, men som kan bli lite problematiskt nu när vi går in och spelar på mindre yta. Vi har därför bestämt oss för att sätta upp lite regler kring de som inte är psykologstudenter och är med och spelar.

Eftersom fotbollen främst är till för oss på programmet tänker vi att de som kommer utifrån max får vara med 3 gånger under innesäsongen, har personen dessutom varit med tre eller fler gånger totalt (ute och inne) så räknar vi med att 150 kronor hamnar på vårt konto. Att det blir lite dyrare “per gång” som utomstående handlar om att vi genom Stimulus får pengar för de som studerar på programmet, vilket alltså inte gäller utomstående. Av samma anledning så ber vi om 200 kr i terminsavgift för dem som har anknytning till programmet men inte är studenter, som exempelvis alumner eller lärare. Ni är dock välkomna att spela samtliga innegånger eftersom ni hör till programmet.

Pengarna ska föras över omgående till Swedbank clearing nr: 8480-6, konto nr: 913 458 222-1.Glöm inte att skriva ditt namn!

Vi hoppas att ni som är berörda förstår varför vi väljer att göra såhär, att det handlar om att fotbollen är tänkt främst som en aktivitet där vi inom programmet kan ha roligt ihop och lära känna varandra. Vi tror att det här är det bästa beslutet just nu, men skulle det visa sig att vi helt plötsligt inte är nog många på fotbollen så kommer vi självklart att tänka om!
Som vanligt är det bara att hejda någon av oss i korridoren eller på planen om det är något som är oklart eller ni funderar över.