2011-11-06 » Inlagt av: Psyko

Ovvesitsen 2011!

Alltid undrat om tekfakare någonsin tänker på något annat än matte? Någon gång cyklat förbi sjukhuset och sneglat mot glasentrén för att klura ut vad de där HU-studenterna egentligen pysslar med där inne? Festerierna PsyKO, FM och Reflex ger dig en chans att få svar på alla dina frågor samt krossa (eller besanna) dina fördomar genom att anordna Ovvesitsen 2011!


Sittningen kommer att äga rum i Matsalen på Kårallen torsdagen den 24 november med start kl 19:00. Kvällen kommer att innehålla en härlig tvårättersmiddag (varm- och efterrätt), två öl/cider/alkoholfri dricka, underhållning av högsta klass samt tillfälle att träffa glada maskinare och sjukgymnaster!


Sittningen slutar kl 22:00 och då tar PiratSchlagetkravallen vid. Det kommer finnas möjlighet att få förköp till denna kravall (100 kr), men för den som vill vara på säkra sidan kan vi meddela att förköpsbiljetterna finns i begränsat antal (dvs. först till kvarn!). 


Temat för sittningen kommer att vara en av de många saker som faktiskt förenar filfakare, tekfakare och HU:are nämligen overallen!


Biljetterna till sittningen kommer att börja säljas nu på onsdagsfikat den 9 november till priset av endast 130 kr (det kommer att finnas ett annat, lägre pris för de som väljer alkoholfri dricka). Vi kommer även att sitta utanför HumSam under lunchrasterna på torsdag (10/11) och på fredag (11/11).


Vi ses på onsdagsfikat! :) (Vi säljer även PsyKO och Stimulus märken då!)