2012-01-12 » Inlagt av: Psyko

Psyk&Läksittning 2012

Efter en lyckad julsittning i glada och fina psykologers sällskap är det återigen dags att integrera över programgränserna. PsyKO är glada över att meddela att den traditionella finsittningen med våra potentiella framtida kollegor, läkarna, står för dörren!

 

Psyk&Läksittningen 2012 kommer att äga rum lördagen den 18 februari på Platå med start kl 18:30. Kvällen kommer att börja med fördrink och mingel på Platås övre plan för att sedan fortsätta med en smarrig trerättersmiddag (se meny längre ner), en massa underhållning och upptåg och avslutas med ett festigt eftersläpp. Och det hela kryddas med en drös av trevliga läkare att beblanda sig med!

 

onsdagsfikat den 1 februari kommer biljetterna till denna spektakulära sittning att börja säljas. Priset kommer att ligga runt 330 kr men återkommer med exakta prisuppgifter samt vilket temat för kvällen kommer att vara. 

 

Så plocka upp din kalender (antingen den i pappersform eller den i mobilen; vilket som går lika bra) och skriv in "Psyk&Läksittning! :D" på den 18 februari för detta är något du vill vara säker på att du inte missar! ;)

 

---

 

Meny för kvällen (bättre att förekomma än att förekommas; brukar få många frågor om maten):

 

Räkcocktail med chili och mango / Vegetarisk cocktail

Grillad kycklingfilé / grönssaksbiffar med ädelostsås, wookade grönsaker och rostad potatis.

Chokladtarte med mojitomarinerade hallon och vaniljsås.