2012-01-29 » Inlagt av: Psyko

Psyko-Läk-sittning - Speed dating i kärlekens tecken!

PsyKO är glada att den traditionella finsittningen med våra potentiella framtida kollegor, läkarna, står för dörren! Lördagen den 18 februari kl 18.30 är du välkommen till Psyko-Läk-sittningen på Platå; ett galet kalas utan dess like! Under kvällen bjuds det på fördrink med mingel, lyxig trerättersmiddag i speed dating-anda, följt av nattklubb med dans, glädje och fest ända in på småtimmarna.

 

(För den undrande innebär speed dating-anda på denna sittning att vi byter bordsplacering vid varmrätten och efterrätten.) 

 

För det förmånliga priset 330 kr får du med andra ord:

- Fördrink.

- Trerätters middag (se meny längre ner).

- Två glas öl/cider/vin/alkoholfritt.

- Inträde till nattklubben.

- Garderob.

- En fantastisk kväll som du sent ska glömma!

 

Och vilket tema kan passa bättre denna kväll sådär dagarna efter den 14 februari om inte kärlekstema?! Kom stiligt klädd men med lite amor i sinnet och redo att lära känna folk över programmets gränser.

 

Det finns även möjlighet att få förträde till nattkluben för de som inte vill vara med på sittningen. En garanterad lyckad utgång tillsammans med det bästa läkare och psykologer har att bjuda på!

 

onsdagsfikat den 1 februari kommer biljetterna till denna spektakulära sittning att börja säljas. Priset kommer som sagt att ligga på 330 kr (50 kr billigare än förra året; lägre moms kanske?). Efter det fortsätter vi att sälja utanför HumSam den 2-3 februari kl 12-13.

 

Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller.

 

Kärlek från MedSex och PsyKO.

 

Meny för kvällen:

Räkcocktail med chili och mango / Vegetarisk cocktail

Grillad kycklingfilé / grönssaksbiffar med ädelostsås, wookade grönsaker och rostad potatis.

Chokladtarte med mojitomarinerade hallon och vaniljsås.

 

(Håll utkik efter kommande Facebook-event!)