2012-02-20 » Inlagt av: Psyko

90-tals quiz på Pub Örat

Efter en lyckad integration med läkarna i lördags känner vi i PsyKO att det nu är dags för en spontan, mysig och rolig kväll där man får möjlighet att träffa hela psykologprogrammet, dvs. integration över terminsgränserna!

 

Då Flashback 90’s har funnits i några år borde psykologstudenterna ha lite mer 90-tals kunskap än normalpopulationen. För att riktigt värma upp inför årets Flashback samt ta reda på om denna hypotes verkligen stämmer kommer vi att torsdagen den 1 mars köra ett prestigefyllt 90-tals quiz på Pub Örat. 

 

Puben öppnar kl 17.00 och det kan vara en god idé att komma tidigt för att paxa ett bra bord till ditt quizlag (max fyra personer/lag) eller till dig själv! Själva quizet startar kl 19.00 och självklart kommer det att finnas ett finfint pris till vinnarlaget: biljetter till Flashback 90's 2012! Under kvällens gång kommer det även att bjudas på härlig 90-tals musik och när puben stänger kl 23.00 så beger sig psykologstudenten vidare vart den vill!

 

Så skriv in datumet i din kalender för oavsett om du älskar tävlingar eller inte kommer du att få en riktigt trevlig kväll i glada psykologstudenters sällskap!

 

Puss och kram från PsyKO