2012-02-29 » Inlagt av:

TACK! (Och en väldigt kort och extremt informell sammanfattning av vårmötet)

Motionen om att aktiviteter som anordnas direkt av Stimulus styrelse ska vara vegetariska gick igenom. Detta innebär att tacksittningar för sektionsaktiva, eventuella aktiviteter under nolle-p samt sektionsmöten kommer att erbjuda endast vegetarisk mat. Detta blir Stimulus miljöåtgärd för 2012 - något som krävs för att vi ska kunna behålla vår Grön Sektion-märkning. Läs mer om motionen här och här.

 

Motionen om att alla fadderister, festerister, styrelsemedlemmar och utbildningsbevakare ska vara medlemmar i StuFF gick också igenom. Detta var ett krav för att vi ska kunna få ekonomiskt bidrag från StuFF. Läs mer om motionen här.

 

Utskotten presenterade vad de gjort under året och styrelsen var omåttligt imponerad och sjukt glad över att få jobba med så fantastiska sektionsaktiva.

 

Styrelsen presenterade flera spännande projekt som är på gång - bland annat två nya intressegrupper, Psykologer ser på film och Psykologer läser böcker, samt ett pris till årets sektionsaktiva. Mer info om detta kommer jättesnart!

 

Fikat var gott och tog nästan helt slut. Styrelsen är mycket nöjd över detta.

 

Kärlek,

 

Er styrelse