2012-03-06 » Inlagt av: Idrottsutskottet

Höjdrädd?

Är du höjdrädd och vill släcka ut det, bara allmänt klättersugen eller älskar du alla former av träning? Oavsett vilket har vi i ert kära Idrottsutskott äntligen lite mer information om den stundande klätterkursen. Någon gång under vecka 13 (26:e mars till 1:a april) kommer det ges ett tillfälle att skaffa ett så kallat Grönt Kort. Detta sker till det nerprutade priset 585:-/person. En bindande anmälan kommer komma ut snart och tyvärr kommer det vara ett begränsat antal platser så först till kvarn är det som gäller. När det är dags och hur anmälan går till kommer att informeras om såväl här på hemsidan som via vår Facebook-sida.

 

I de 585 kronorna ingår såväl hyrning av klätterutrustning som inträde till Hangaren. Vad ska man då med ett Grönt Kort till? Jo det är en form av intyg som bevisar att du får säkra vid klättring. Med det Gröna Kortet kan du och en kompis närsomhelst gå och klättra i till exempel Hangaren eller Campushallen utan att behöva hyra in någon som säkrar. Det rör sig till viss del om en frihet, men det är också en kostnadsfråga. 585:- kan verka mycket, men liknande utbildningar kostar ofta betydligt mer, så om du är det minsta sugen på klättring, ta chansen!

 

Anledningen till att antalet platser är begränsade ligger i hur många instruktörer vi kan få tag på, därför vet vi inte i nuläget hur begränsat det kommer bli. Vi återkommer med mer information så fort vi vet mer, håll utkik.