2010-05-26 » Inlagt av: Psyko

Allt ni behöver veta om sommarsittningen!

Till alla er som köpt biljetter till årets sommarsittning; bra beslut! Nu är det nämligen bara ett par dagar kvar tills den fantastiska festen går av stapeln.

 

Temat för sittningen är, som tidigare tillkännagivits, "En midsommarnattsdröm". En del har frågat om detta innebär att man ska klä ut sig till något särskilt, och det får man jättegärna göra om man vill. Annars är det bara att leta fram den somrigaste klänningen eller den fräschaste kavajen och skjortan man har.

 

Gällande fördrinken är det tänkt att den ska hållas i Trädgårdsföreningen vid 17.00 nu på fredag 28/5. Enligt SMHI ser prognosen för fredagen tyvärr lite småmulen ut, men detta är ju inget som hindrar oss psykologstudenter från att ha det trevligt. SMHI har ju dessutom haft fel förut. Om regnet mot all förmodan skulle stå som spön i backen och göra det omöjligt för oss att vistas utomhus ses vi på Nationernas hus vid 19.00 istället.

 

Om allt däremot går enligt planerna tar vi oss gemensamt från Trädgårdsföreningen till NH så att vi är där vid 19.00. Därefter tar sittningen sin början. God mat kommer att serveras och trevliga uppträdanden av olika slag kommer att förgylla er kväll!

 

Vi ses på fredag!