2012-05-29 » Inlagt av: Info från programmet

fotografering av psykologprogrammet

På måndag den 4 juni kommer en fotograf för att ta lite bilder för programmets räkning och vi önskar att ni studenter som kan ställa upp som modeller. Vi kommer att ta bilder i pluggsituationer, på en ”föreläsning”, basgrupp, kliniken osv. Bilderna ska användas i broschyrer, på hemsidan samt på en rollup som reklam för programmet.

 

Tid 10.30-14.30. Lunchmacka erbjuds. Man behöver inte vara med hela dagen utan man kan vara med från starten fram till över lunch eller att man kommer till lunchtiden och stannar på eftermiddagen istället. Det behövs ett tiotal studenter.

 

Det vore dock roligt om vi kunde fylla upp I101 för en föreläsningsbild, den har vi bokad från kl. 13.00 så om så många som möjligt kan komma då vore det kul.

 

Styling får ni sköta själva, fotografen önskar att ni har kläder som ni trivs i men kanske inte det allra mest småmönstrade eftersom det blir lite plottrigt på bild. Ta gärna med era laptops och andra studieattiraljer.

 

Ni som är intresserade av att vara med på bilderna anmäl er till mig så snart som möjligt så vi vet hur många luncher som behövs.

 

Åsa Wrede

asa.wrede@liu.se