2012-09-19 » Inlagt av: Psyko

PsyKO presenterar stolt: Under Ytan

Under Ytan

Har du en Uno Svenningsson-kostym liggandes hemma? Behöver du exponering efter att ha jagats av Rip Van Fish? Letar du efter din clownfisk Nemo? Eller har du kanske alltid velat klä ut dig till det undermedvetna? Ja då är PsyKOs första evenemang för terminen med temat Under Ytan något för dig! Även om du inte har en Uno Svenningsson-fetisch, saknar fobier för fiskar i Mario och har koll på din clownfisk så är du varmt välkommen att komma som du är och låta det öppna temat anpassas efter dig istället för tvärtom.

 

Utöver temat (mötesanteckningar kan intyga att vi var före Le Mans med valet av tema) kommer denna festliga tillställning bjuda på mat, popquiz, dricka (både fulvin och alkoholfritt), underhållning samt såklart underbart sällskap i form av en massa psykologer! Ett perfekt tillfälle att träffa alla igen efter sommarens strapatser, för att inte tala om att träffa de nytillkomna, respektive de äldre terminarna för ettan, på programmet. Drickan, såväl fulvin som det alkoholfria alternativet, kommer tyvärr inte finnas i oändliga mängder, så ni får gärna ta med er egen dricka också.

 

Under Ytan kommer att gå av stapeln den 5:e oktober klockan 18:00 i Björnkärrsskolan och kommer hålla på fram till 24:00. För de som då vill så fortsätter sedan festen på HG. Biljetter till Under Ytan kommer att säljas på PsyKOs onsdagsfika den 26:e september och kommer kosta 80:-. Information kring hur försäljningen efter detta kommer gå till återkommer vi om längre fram. Till dess och fram till den 5:e är det alltså dags att ställa sig frågan, vad finns egentligen under ytan?

 

(Under Ytan på Facebook)