2013-09-10 » Inlagt av:

Sök till Styrelsen 2014


Ordförande
Ordföranden är spindeln i nätet. Hen har koll på styrelsen och sektionen i största allmänhet, pratar med programmet och kåren och har också kontakt med andra ordföranden för psykologprogram runtom i Sverige (vilket är otroligt roligt och givande!). Ordföranden är den som ser organiserar och delegerar, och ser till så att det mesta funkar i vår sektion. Det är den mest tidskrävande posten, men antagligen också den roligaste (hälsar en inte helt opartisk f.d. ordförande).

Vice ordförande
Vice ordförande är den som håller koll på ordföranden, och utskotten. Vice fixar utskottsmöten och hjälper utskotten när det behövs. Så gillar du att ha koll på vad som händer i sektionens utskott är det här posten för dig!

Kassör
Kassören håller i slantarna och fixar allt praktiskt med ekonomin. Kassören har koll, men får givetvis hjälp av styrelsen när det behövs.

Webb- & infoansvarig
Gillar du att pyssla med hemsidor, foton, och att skriva roliga texter? Då kanske webb- & infoansvarig är något för dig? Webb- & infoledamoten har koll på hemsidan, facebook och den information som läggs upp där, och ser till så att allt är uppdaterat.

Arbetsmiljöombud (AMO)
Arbetsmiljöombudet arbetar för att den studiesociala miljön ska vara så bra som möjligt (det kan handla om lite allt möjligt, t.ex. fler microvågsugnar och större basgruppsrum). Hen samarbetar mycket med kåren, och fungerar som ett språkrör mellan programstudenterna (& styrelsen) och StuFF.

Miljöansvarig
Miljöansvarig är, till skillnad från AMO, mer koll på Stimulus miljöarbete, och att det vi gör är miljömässigt hållbart. Miljöansvarig har kontakt med universitetets projekt Gröna Sektioner, för att göra LiU lite grönare och bättre.


Utbildningsbevakare (UB)
UB är kontaktperson mellan styrelsen och utbildningsbevakningen, och jobbar med att förbättra psykologprogrammet på diverse vis (t.ex. en återkopplingsmall för tentor). Är du intresserad av utbildningsfrågor är detta posten för dig!

Ledamot

Ledamöterna brukar tilldelas ansvar internt (t.ex. sponsring eller material), och här har man stor möjlighet att påverka. Så ha du något projekt som du tycker att styrelsen borde driva, eller brinner du verkligen för att onsdagsfikat ska vara helt fantastiskt så är det här din post!