2011-08-23 » Inlagt av: Idrottsutskottet

Nu drar vi igång igen!

Nu sparkar vi igång ännu en termin, bokstavligt talat.

Idrottsutskottet kommer att vara med på Stimulusgrillningen idag, tisdag, för att informera nollan och alla andra som njuter av umgänge och grillkorv. Här kommer även infon i kortversion.

 

Fotbollen drar igång i Rydsskogen tis 30/8 kl 18-19. Vi kör 4 gånger ute, from. 2/10 gäller söndagar inne i Campushallen kl 19-20.30. Alla är hjärtligt välkomna. Vid det här laget tror jag vi gjort klart att fotbollsvana inte är något som helst krav. Prova gärna några gånger, för alla som kör på under terminen kostar det 150 kr.

 

Vi kommer också snart att lägga upp en enkät för att ta reda på vad ni på programmet vill att vi ska ha för övriga aktiviteter under denna och nästa termin. Tidigare har vi kört lindy hop, salsa, ridning, klättring, Boda Borg, laserdome, bugg, innebandy, tennis, volleyboll m.m. Vill du göra något särskilt utöver det nämnda? Skicka genast ett mail till micda869@student.liu.se så att ditt förslag finns med när enkäten går ut.

 

Det finns även en intressegrupp kring thai-boxning/kampsport. Detta kommer att finnas på enkäten men intresserade mailar lämpligen joher031@student.liu.se, så kan Johannes i PsyKO se om intresse finns för att dra igång detta.

 

Under hösten är det också dags för Idrottsutskottets 4 delegater att passa bollen vidare till nya talanger i form av ett skifte. Fundera om du är sugen (vi vet att du vill!) och håll utkik efter mer info under september månad.

 

Vi ses imorgon på grillkvällen!


Inga kommentarer inlagda!