2015-05-20

Volleybollturneringen 2015

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi i Idrottsutskottet PUST! vill därför bjuda in till Psykologprogrammets årliga volleybollturnering i Trädgårdsföreningen. Den 31a maj spänner vi upp näten och pumpar bollarna för att tillsammans kämpa om titeln som årets Volleybollmästare. Det blir sommar, det blir sol, det blir sand, det blir kul! ☀


Info om anmälan:
Lagen består av 4-5 personer och priset är endast 100 kr/lag. Vill man ladda upp med fler avbytare i ett lag är detta självklart inga problem, då blir det en tjugolapp extra per ytterligare spelare.

Anmäl dig via mail till idrottsutskottet@psykologprogrammet.se senast torsdagen 28/5 och betala till
Handelsbanken Katrineholm, 
Clearing 6604
Kontonummer 509 014 208.

Som vanligt är vi jätteglada över att personalvetarna vill vara med! Går du PA och vill anmäla dig så gör du det direkt till MaxPULS.

I anmälan vill vi ha 
Lagnamn
Kontaktperson med liu-id.


2015-04-20

Fotbollen går ut!

På söndag börjar utomhusfotbollen i Rydskogen! 1800-1930. Ses där!

Pušt


2015-03-19

Viktiga news från Idrottsutskottet!

Hej! IU har två nyheter:

 

1. Ni har väl inte missat Zorb-soccer-turneringen som anordnas i Viagra 23/5. Psykologprogrammet har fått chansen att anmäla ett lag på 6 personer och vi hoppas att folk är intresserade! Titta på evenemanget. 150kr/person. Skriv till IU på fb eller maila oss på idrottsutskottet@psykologprogrammet.se om du är intresserad av att vara med! Förhoppningsvis (och förmodligen, det här låter ju helt awesome) så är fler än 6 personer intresserade, då kommer en officiell lottning hållas på nästa Onsdagsfika 25/3. NO prestige, bara en superkul dag, framhejad av resten av programmet. 

 

2. Traditionsenliga volleybollturneringen har börjat planeras. Vi behöver er hjälp att välja datum. Rösta på Psykologstudenter-gruppen om det passar bäst med 17e eller 30e maj! Det här vill ni inte missa.

 

Snart vår innebär förövrigt snart andra härliga IU-aktiviteter!


2015-02-09

Diskurs On Ice (?)

Söndagen 22/2 är det äntligen dags för Idrottsutskottets vinteraktivitet: Skridskor! Klockan 1130-1230 blir det lekar på is på en av rinkarna vid Stångebrofältet (bredvid Saab Arena). Efter en timme har förmodligen alla blivit möra i fotknölarna. Då föreslår vi att vi kör en gemensam fikastund (BYO), slappnar av och skryter om vem som lyckades med den härligaste vurpan.

 

Som den perfekta söndagsaktiviteten hoppas vi på att så många som möjligt vill komma! Psykologfotbollen kommer ha en paus denna vecka då det blir lite mycket att ha båda sakerna samma dag. Det kommer finnas möjlighet att hyra skridskor för oss som inte prioriterade detta i packningen vid Linköpingsflytten. 


Kostnaden är 30kr/p eller 70kr/p om man vill hyra skridskor. Vi behöver bli minst 20 personer för att det ska gå ihop. När vi gjorde vår enkät så var det Många fler än så som var intresserade, men för att vi ska vara säkra på att vi inte kommer behöva avboka så vill vi ha in anmälan och betalning senast nu på fredag!


Anmälan sker på mail till idrottsutskottet@psykologprogrammet.se, alternativt genom ett meddelande till Idrottsutskottets Facebook-sida. Betalning sker till Idrottsutskottets konto:

Bank: Swedbank

Clearingnummer: 8327-9

Kontonummer: 934 419 118-5.

(Obs att anmälan är bindande och ska vara inne på fredag 13/2


Det här kommer bli superkul

Mvh IU


2015-02-05

Info om betalning fotboll

Billigare! 

Hej alla. Kvick info från idrottsutskottet. Vi tog ju 300:- förra terminen för att vi inte var säkra på hur mycket vi skulle få i spons från campushallen. Nu har vi fått sponsen och har glädjande besked att fotbollen endast behöver kosta 150:- per termin! Detta innebär att ni som betalade 300:- förra terminen har att välja på att (Ja) fortsätta spela och inte betala något alls för den här terminen eller (Nej) sluta spela och kontakta oss för att få 150:- tillbaka! :)

 

Ni som vill börja den här terminen betalar 150 kronor till Idrottsutskottets konto,

Bank: Swedbank

Clearingnummer: 8327-9

Kontonummer: 934 419 118-5.

 

Ses på söndag! 

Mvh IU


2015-01-17

Fotbollen börjar igen!

Julmaten skall bort. Imorgon 18.30 börjar fotbollen för terminen :) Campushallen är platsen och allt är som det brukar! Vi kan glatt meddela att sponsen från CH har kommit in, så ni som betalade 300:- förra året kommer få en rätt stor del tillbaka, och våren kommer kosta mindre! Så ni som har använt priset som ursäkt för att stanna hemma på söndagarna får nu lov att börja komma och vara med! 

 

Ses imorn! Första 3 tillfällena är gratis för prova-på som vanligt. Hoppas på mycket folk

Kram IU 


2014-10-24

Grundskolsgympa

Det är äntligen dags för Idrottsutskottet att presentera terminens första aktivitet! Vi minns alla svetten, dofterna och spänningen från grundskolans gympalektioner. Torsdagen den 6e november är det dags igen! Älskade du innebandy? Eller sken du upp när det nalkades dans? Gillade du att hänga i ringarna? Hänga på plintarna? Ligga på madrasserna? skolka? Vilken gympatyp du än var så sätter vi vår finaste psykologfotbollsväst på att du Älskade när gympa-Kennet ropade att tiden var inne för.. 

SPÖÖÖKBOLL! 

Livets spel. 
Detta tillsammans med andra härliga lekar (beroende på folkmängd) kommer vi underhålla oss med på Campushallen mellan 1945-2100! Kostnaden är endast 20 kronor per person och för detta får du även en smarrig energirik frukt! En timmes superskojig träning, så har du sedan rätt att vara onyttig hela helgen!

Datum: Torsdag 6 november. Ombytt och klar klockan 1945 så går vi igenom allting. 
Anmälningar: På nästa onsdagsfika 29/10! Hoppas så många som möjligt vill vara med och leka 
Kostnad: 20:- till swish 070 - 335 99 27 eller
Bank Swedbank, 
Clearing 8327-9, 
Konto 934 419 118-5. 

Tusen Tacklingar från Idrottsutskottet!


2014-10-15

Betalning Psykologfotboll

Hej! Vi i idrottsutskottet väntar tyvärr fortfarande på information angående kostnaden för hallhyra, men behöver nu få in terminskostnaden för psykologfotbollen. Vi kommer ta samma kostnad som förra terminen - 300 kronor/person, men om vi får in ett överskott så betalar vi tillbaka detta till er vid terminens slut! 

 

Så: 

Kostnad: 300 kronor. 

Bank: Swedbank.

Clearingnr: 8327-9

Kontonr: 934 419 118 5. 

 

Hoppas så många som möjligt tycker det är roligt och vill fortsätta vara med! Betalningen gäller alla som har varit eller kommer vara med på mer än de 2-3 testpassen. 

 

Mvh Idrottsutskottet 


2014-09-01

Dags för Idrott och Välkommen Ettan!

HEJ! 

 

Vi i idrottsutskottet vill hälsa alla gamla och nya studenter välkomna till en fantastisk hösttermin :) Särskilt fantastisk kommer den självklart bli på idrottsfronten. Till nya Ettan vill vi främst hälsa att ni ska gilla vår facebooksida för ständiga uppdateringar! Där kan ni exempelvis få reda på att Psykologfotbollen kickar igång på Söndag 7/9 klockan 1730-1900 i Rydskogen! YEHOO 

 

Psykologfotbollen är en mångårig tradition som sker en gång varje vecka under terminerna (utomhus så länge det är möjligt, sedan inomhus). Det brukar kosta omkring 300:- (info om detta kommer i ett senare inlägg, oroa er inte om det nu) men de första 2-3 tillfällena är konstnadsfria så att alla får testa på innan de betalar! Det finns absolut och verkligen inga prestationskrav, utan det här är till för att alla ska ha roligt. Varje tillfälle lockar omkring 10-20 personer och det är alltid Hur kul som helst, så Kom på söndag och lek med oss! Platsen är fotbollsplanen i Rydskogen vid stugan och utegymgrejen närmast Gottfridsberg. Enklaste sättet att hitta dit är att be Idrottsutskottet lägga ut en detaljerad karta på sin facebooksida. Vissa har fotbollsskor, vissa har joggingskor, annars är bekväma och svettvänliga kläder ett tips. 

 

Vi i Idrottsutskottet kommer utöver fotbollen snart börja planera andra toppenaktiviteter för programmet, så håll utkik här på hemsidan och på facebooksidan! :) Skriv också till oss på idrottsutskottet@psykologprogrammet.se om ni har några frågor eller önskemål på aktiviteter! 

 

Mvh IU


2014-06-01

Terminens sista fotboll!

går av stapeln imorgon 18.30. Kom och träna av dig inför sommarens uteserveringar :) 


2014-05-14

Volleybollturneringen

Så är det dags – 2014 års upplaga av den traditionsenliga Volleybollturneringen!

 

Denna underbara klassiker kommer i år äga rum på planerna i Trädgårdsföreningen SÖNDAGEN 25/5 mellan 14.00 och 19.00! Glöm alltså vad som kan ha sagts tidigare om lördag, TF strulade med oss så nu blir det Söndag, men det blir ju minst lika bra :) Snacka med kompisarna och styr ihop ett lag, det kostar endast 25 kronor per person. Fina PRISER till vinnarna och även till mest enhetligt lag! Vi i Idrottsutskottet kommer ha ett lag där det finns någon enstaka plats ledig om någon vill vara med men har trökiga kompisar.

 

Vi hoppas såklart på att få se så många psykologstudenter som möjligt, men håller även alla tummar på att ett gäng personalvetare och kognitionsvetare skall orka sig upp efter Vårsittningen för den bästa sortens bakishäng! Och är du sköterska, läkare, tekfakare eller nåt annat kul? Maila in ett lag, förhoppningsvis finns plats och ju mer blandning desto roligare! :) MaxPULS tar emot personalvetarnas anmälningar! 

 

Vi kommer följa relativt klassiska beachvolley-regler (kommer snart upp med ett litet regelblad) med 4 personer på planen samtidigt. Lagen skall bestå av minst 5 stycken men kan annars vara oändligt stora! Ni anmäler er lagvis genom att skicka ett mail med lagnamn och en kontaktperson (Namn + LiuID) till idrottsutskottet@psykologprogrammet.se. Anmälan är dock inte klar förrän ni även har betalat en klumpsumma för hela laget till oss på -->

 (Clearing 2489. Kontonr 022 54 39 på Danske Bank).


ALLRA senast onsdag 21/5 måste anmälan och betalning vara inne, men fixa det gärna snarast möjligt så kan vi börja planera schemat! Ni som mest gillar ett sportlöst trädgårdshäng är självklart supervälkomna, men kommer tyvärr gå miste om vissa speciella LIDL-gåvor som är värda minst 25kr, så tänk en gång extra!

 

Hör av er om ni undrar något, annars ser vi fram emot era anmälningar! Än mer detaljer kommer närmre inpå. Och bjud in vänner och bekanta till evenemanget! Idrottsutskottet har inte så vidare värst många på fejjan.. Följ uppdateringar på evenemanget

https://www.facebook.com/events/1454215581489854/?context=create&source=49

 

Slutligen vår viktigaste info: Omslagsbilden är lite missvisande - SPELA FÖR ATT HA KUL!

Mvh Psykologprogrammets idrottsutskott


2014-04-22

Psykologfotbollen går ut!

Mer Info från oss!

 

På måndag 28/4 18.30 (dagen efter Vandringen) börjar Utesäsongen för psykologfotbollen. Vi kommer köra på måndagar 18.30-20.00 den här terminen då det verkade populärast! Samma plan som tidigare, i Rydskogen vid stugan (mot Gottfridsberg till). En av måndagarna i maj har vi även tänkt bjuda in personalvetarna på en match, så nu gäller det att vi tränar upp oss!

 

Mvh Idrottsutskottet


2014-04-22

Vårvandring med Idrottsutskottet

Som student är dagarna ofta väldigt lika varandra. Sällan ser man i annat än campus och möjligen innerstan. Därför känns det fantastiskt att kunna bjuda in till Idrottsutskottets första uteaktivitet nu när våren har kommit för att stanna! På söndag 27/4 traskar vi ut i naturen för Vandring i Tinnerö Eklandskap vid Haningeleden (http://www.visitlinkoping.se/gora/visit-linkoping-tipsar/eklandskapet). Naturreservatet är vida känt för sitt oslagbara djur- och växtliv. YR tycker än så länge att det ska bli 17 grader och sol, så detta får inte missas!

 

Vi tänker oss några mysiga timmar i ett par bekväma skor, där tempot inte är det viktiga. Halvvägs in letar vi på en grillplats och tar en lång, härlig lunchpaus. Tag själva med vad ni vill äta och dricka så står vi för elden! Då det är en gratisaktivitet så behövs ingen officiell anmälan, men säg gärna till i förväg om ni kommer så att vi vet hur många vi ska vänta oss. Och håll tiden för klockan 10.30 ger vi oss av och sedan kan det vara svårt att sluta upp! Förmodligen är vi ute i 3-4 timmar, men vill man gå hem tidigare eller stanna kvar lite extra så går det fint.

 

Tid: Nu på söndag 27/4, kl 10.30.

Plats: Naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Info om mötesplats kommer i slutet av veckan när vi har varit där och tittat lite. Förmodligen träffas cyklister någonstans vid Campus eller i Valla och cyklar tillsammans mot naturreservatet.

Klädsel: Bekvämt. Bra skor. Förhoppningsvis solglasögon.

Medtag: Lunch. Mycket vatten.

 

Se evenemanget- https://www.facebook.com/events/280777755422395/?context=create&source=49 eller vår Facebooksida- https://www.facebook.com/Idrottsutskottet för löpande information. Vi tror starkt på det här, så kom med!

 

Med vänliga hälsningar

Idrottsutskottet

 

PS Om det verkar bli regn så får vi överväga att skjuta på aktiviteten till ett senare tillfälle. 


2014-03-19

LASERDOME

Drömmer du om att ge dig ut i krig? (Nja). Är du kanske en av oss 7,046 miljarder (jordens befolkning enligt Wiki) som blir barnsligt lyckliga när det nalkas laserkrig? (Ja). Håll i hatten för Äntligen är det dags för nya idrottsutskottets första rolighet. LAAASERDOME! 

Måndag den 31a mars är lokalen på Industrigatan 38 bokad för vårterminens stora fight. Vi kommer ha stället för oss själva i två timmar så de glada som får biljett kommer turas om att köra 20-minutersmatcher. Stora mängder svett är att vänta, så träningskläder kan vara smart. Gärna mörka sådana om du inte vill springa runt och lysa upp stället! Mellan matcherna kommer det (för de som orkar) finnas möjlighet för andra spel och roligheter. 


Vid vår enkät märkte vi att många var sugna på denna aktivitet, så hoppas det fortfarande är många! Lokalen tar 25 personer totalt, så det kommer vara först till kvarn på biljetterna (anmälningarna). Vi kommer ta emot dessa anmälningar med start på vårt alldeles egna Onsdagsfika den 26/3. Man kan utöver sig själv anmäla upp till 3 kompisar och efter onsdagsfikat kommer vi fortsätta ta anmälningar på mailen (idrottsutskottet@psykologprogrammet.se). Det är viktigt att alla som anmäler sig faktiskt kommer! Betalningen på 150:- betalas på måndagen på plats!

Var? Laserdome-huset, Industrigatan 38.
När? Måndag 31/3, 17.45-20.00. Kom i tid!
Hur? Otroligt roligt. Plats till de 25 första efter anmälan på onsdagsfikat 26/3. 
Vilka? De 25 första psykologstudenterna som anmäler sig. Hoppas på många från alla årskullar!
Kostnad? 150:- betalas på plats.

Vid frågor kan ni kommentera, vända er till någon av medlemmarna i idrottsutskottet eller skriva till Idrottsutskottet på mail eller facebook! Se också självklart facebookevenemanget! https://www.facebook.com/events/428437240624616/

Det här kommer bli fruktansvärt roligt.

Med vänliga hälsningar

Psykologprogrammets Idrottsutskott2014-03-03

Psykologfotboll och nytt Idrottsutskott!

Hej!


Vi i nya idrottsutskottet vill meddela att vi lever och spånar sportiga idéer inför våren! 

Vi är Alette Hellström (T4, ordförande), Mimmi Eriksson (T4, sekreterare), Lisa Ring (T2, bokningsansvarig), Carl Rosendahl (T2, kassör) och Erik Wallner (T2, infoansvarig) där rollerna är lite flytande.

Vi har lagt en enkät på Facebook-gruppen (Psykologstudenter Linköping Uni.) där man kan fylla i vilka aktiviteter man är intressersd av. Gå in och svara på denna om ni har missat det, så kan vi arbeta utifrån allas önskemål!

Fotbollen är igång som vanligt på Campushallen, Söndagar 18.00-19.30. Vi hoppas så många som möjligt vill fortsätta komma och ha roligt tillsammans! Kostnaden har denna termin höjts något med anledning av ett ändrat sponsavtal med campushallen. Terminspriset är nu 300:- per person och skall betalas in snarast till idrottsutskottets konto på Danske Bank (clearing 2489, kontonr 0225439). Se informationsrutan på idrottsutskottets flik för mer info! Kom jättegärna och testa på att spela 2 veckor, men sedan behöver vi inbetalningen. Framåt våren går vi ut på gräs!

 

Ha ögonen öppna för mer info från oss kommande veckor!

Mvh Idrottsutskottet 


2014-01-23

Nu börjar det närma sig

Sakta men säkert så börjar det vi alla älskar att närma sig. Tentorna är över och det är dags att ta tag i det där som kanske glömts bort i all tentaångesten, träningen. Men löprundan är förstörd av all snö, gymmet är fullt av alla med nyårslöften och ett guldkort på Campushallen är ack så dyrt, så vad är då lösningen? Psykologfotbollen så klart! Vill du säkra dig till beachen ’14 så är det här det självklara valet och den 2:a februari drar det igång igen inne i Campushallen samma tid som vanligt.

 

Med denna glädjande nyhet så vill också ett trött och gammalt Idrottsutskott tacka för sig och meddela att nu under våren så tar ett nytt och sportigt gäng över. Det har varit ett kul år, vi hoppas att ni tyckt detsamma och tror att kommande år kommer bli än bättre!


2013-11-15

Sök till Idrottsutskottet

Saker kommer och går, inte ens Idrottsutskott består. Med andra ord, vi i Idrottsutskottet har tankar om att göra något annat till våren än att styra upp psykologfotbollen, volleybollturneringar, dans och så vidare. Vi söker därför dig som vill vara med i programmets, kanske, idrottigaste utskott! Fördelar med att vara med är att det är ett roligt men samtidigt lättsamt utskott. Arbetet kan i hög mån anpassas utifrån nuvarande livssituation - därav att vi än så länge bara anordnat psykologftobollen under hösten. Allt du behöver göra för att söka är att skicka ett mail till oss där du har svarat på följande tre frågor:

 

1. Varför vill du vara med i Idrottsutskottet?
2. Vad tänker du att du kan tillföra till Idrottsutskottet?
3. Har du några idéer kring aktiviteter som du skulle vilja genomföra?

 

samt säger vad du heter och vilken termin du går senast den 22:a november. Och det är jättekul så se till att skicka en ansökan så snart som möjligt!


2013-10-02

Psykologfotbollen går in

Campushallen, som vi har saknat dig! Vi skippar därför den kyliga gräsplanen i Rydsskogen på torsdag och rör psykologfotbollen inåt till Campushallens varma hallar. Nu på söndag 18:00 blir första tillfället i Campushallen och efter det tuffar psykologfotbollen på på den tiden och dagen resten av terminen.

 

Det börjar också bli den tiden på året då det är dags att betala terminsavgiften för fotbollen. Höstens avgift kommer att gå på 150:- för studenter och 200:- för ickestudenter. Likt förut så får man testa på tre gånger, men sedan ser vi gärna en liten insättning på vårt konto:

Bank: Länsförsäkringar

Clearingnummer: 9023

Kontonummer: 2155072

Märk gärna betalningen med ert LiU-ID. Det var nog allt om fotbollen, men det viktigaste är alltså nu på söndag, kl 18 i Campushallen och ingen fotboll på torsdag!

 

Vi i Idrottsutskottet har givetvis andra aktiviteter på gång under hösten, men mer än en sådan tease vill vi inte ge er än. Har ni några synpunkter, frågor eller dylikt så går det givetvis alltid bra att höra av er till oss antingen via mail eller Facebook.


2013-09-04

Tillbaka till rutinen: Psykologfotboll imorgon torsdag

Sommaren är över, nollan har blivit ettan och det innebär också att det äntligen är dags för psykolgofotboll! Första tillfället är redan imorgon, torsdag, klockan 18:00 då vi möts vid Ryds Motionscentrum och glatt spelar lite fotboll i 1,5 timme som vanligt. Fritt fram för alla att kika förbi och spela lite. 

 

För eventuella förvirrade ettor där ute som undrar vad psykologfotboll är så är det en tradition sen några år tillbaka där psykologer möts upp under Idrottsutskottets ledning och spelar lite fotboll. Man behöver inte vara ett fotbollsproffs för att vara med, utan det är en mer lekfull stämning. Som sagt så kostar det lite att vara med, priset är inte bestämt för den här terminen men det har aldrig varit mer än 200:- för en termin och det tar vi senare, första gångerna är helt ickebindande. Kort sagt, det finns ingen anledning att inte komma imorgon!


2013-05-17

Volleybollturnering på söndag!

På söndag är det äntligen dags för inträdet till sommar, då är det nämligen dags för 2013s Volleybollturnering. Vi har nu skickat ut ett mail till alla lagkaptener med spelscheman och regler för söndagens turnering (så om du inte hört något, tjata lite på din lagkapten/den som anmälde er). Det kanske viktigaste som står i mailet är dock att det börjar klockan 12, så se till att vara i tid så löser sig resten.

 

Givetvis vill vi ha lika mycket av en folkfest som förra året, så ni som inte ska spela, kom gärna förbi och titta på! Vi kommer hålla till vid Trädgårdsföreningens volleybollplaner så bara kika förbi någon gång mellan 12-18. Hoppas att vi ses där!


2013-04-28

Äntligen börjar sommaren närma sig

Flashback är förbi, sommarsittningen närmar sig, men först är det så klart dags för en annan psykologtradition, nämligen den årliga folkfesten som är volleybollturneringen i trädgårdsföreningen. I år kommer den hållas söndagen den 19:e maj, likt förra året så kommer den börja klockan 12 och vi hoppas givetvis på en lika stor succé som då, avseende såväl vädret som antalet lag, spännande matcher och mängden folk som kom förbi bara för att kika på matcherna.

 

Likt förra året så ska varje lag bestå av åtminstone fyra spelare, mängden folk på bänken finns det ingen gräns för, med andra ord ingen maxgräns för antalet lagmedlemmar. Anmälan skickas in lagvis till vår mail senast den 12:e maj. I mailet vill vi ha namn på de personer som är med i laget samt vem som är kontaktperson och mail och telefonnummer till denne. Även betalningen på 20:-/person sker lagvis, betalningsinstruktioner får ni som svar på ert anmälningsmail.

 

Om ni väldigt gärna vill vara med, men inte är ett fulltaligt lag eller kanske är du bara en ensam stjärnspelare, hör av dig till oss ändå så försöker vi pussla ihop ett lag om det är fler som är i en liknande situation, alternativt, fråga på Facebook. Om det efter det här bombardemanget av information fortfarande kvarstår frågor så tveka inte, utan hör av er till oss antingen i vårt Facebook-evenemang, som ni gärna får attenda, eller via ovanstående mail.


2013-03-13

Ën dansant kväll med Idrottsutskottet

Låt inte den nyfallna snön få dig deprimerad och hopplös, utan dansa in våren tillsammans med Idrottsutskottet! Torsdagen den 21:a så är det nämligen favorit i repris då Anton och Frans håller i en timmes glatt buggande, andra timmen tar sedan Emma över och leder in oss i den romantiska tangons värld. Allt detta sker givetvis på en grundläggande nivå och alla, oavsett tidigare danserfarenheter (aldrig försent att lära sig), är välkomna till Folkungahallen mellan 20-22 på torsdagen för en underbart dansant kväll!

 

Ingen formell anmälan för kvällen behövs utan det är bara att dyka upp, med det sagt så uppskattar vi ifall ni attendar vårt Facebook-evenemang så att vi får en aning om hur många som kommer. Kostnaden för kvällen är 20:-/person vilket betalas på plats. Krångligare än så är det inte, så se till att inte missa denna rödskimrande, benvärmarfullpackade och ”ros i munnen”-inspirerade kväll!


2013-02-11

Anmälan till på lördag

På lördag är det äntligen dags för PsyKOs och Idrottsutskottets gemensamma aktivitetsdag och därför kan det också vara lämpligt att vi börjar ta anmälningar och berättar lite mer om konceptet.  Dagen börjar som sagt med Idrottsutskottets aktivitet, där vi 12:30 möts i Vasahallen iförda kläder av det lite mer oömma slaget. Indelade i lag så kommer vi sedan tävla vid fem olika stationer, däribland ”galge mellan benen”, ”megaalfapet” och ”vem kan äta snöret snabbast?”. Det rör sig alltså om lekar snarare än idrottsaktiviteter. Vi kommer vara klara senast 14:30, där det finns ett utrymme för att gå hem och äta innan PsyKOs förfest (där vinnaren presenteras) samt utgången till NH.

 

Anmälningar till denna dag kommer fantastiska PsyKO ta hand om på onsdagsfikat (den 13:e). Ni kan då anmäla er tillsammans med en person som ni vill vara i lag med så kommer vi försöka mixa ihop dessa par till lag innehållandes olika terminer. Givetvis går det bra att flyga solo också och anmäla sig själv, ingen värdering i det.  Priset är inte helt satt än, men räkna med runt 50:- per person (vilket betalas kontant på onsdagsfikat) och anmälningar tas för enkelhetens skull endast till hela evenemanget (inget lägre pris för enbart Idrottsutskottets eller PsyKOs del). Och till sist, kan du inte vara på onsdagsfikat så går det givetvis bra att skicka dit en kompis istället.

 

Glöm inte heller att attenda evenemanget på Facebook.


2013-02-01

Idrottsutskottet <3 PsyKO

Två dagar efter alla hjärtans dag, den 16:e februari, så har vi i PsyKO och Idrottsutskottet bestämt oss för att bekänna vår kärlek till varandra och bjuder därför in hela programmet till en underbar heldag. Dagen kommer börja redan vid lunch då vi i lag kommer att tävla mot varandra i roliga lekar. Fyllda med adrenalin skiljs vi åt i några timmar så att vi hinner varva ner, fixa oss i ordning för fest och käka lite mat, för att sedan mötas upp igen för en samordnad psykologförfest. Och vad är väl en psykologförfest utan en gemensam psykologutgång? Sammanfattningsvis så bygger vår kärleksbekännelse alltså på några timmar lekar, förfest och gemensam utgång. Givetvis kan man välja att bara vara med på en av delarna (men då missar man antingen avslöjandet av tävlingsresultatet eller själva tävlingen och en massa skoj). Vi kommer gå ut med mer exakta tider, priser och platser så snart allt är mer bestämt. Så gillar du att leka med psykologer, förfesta med psykologer, gå ut med psykologer eller är du bara en sucker för kärlek? Boka upp er den 16:e februari.


2013-01-26

Psykologfotboll imorgon, målet = beach '13

Imorgon är det äntligen dags! 2013s första psykologfotboll! Vi fortsätter att spela på söndagar i Campushallen mellan 19:00-20:30. För att fortsätta spela 1,5 timme så måste vi tyvärr höja terminsavgiften till 200:- (250:- för ickestudenter) vilket sätts in på vårt nya konto:

 

Bank: Länsförsäkringar

Clearingnummer: 9023

Kontonummer: 2155072

 

Vi tänker att det är fördelaktigt att vi vet vem pengarna kommer ifrån, så märk gärna betalningen med ert LIU-ID. Precis som tidigare så är det fritt fram att testa på fotbollen vid tre tillfällen ifall man är osäker på om det är något för en. Och till sist, ni som inte varit på psykologfotbollen tidigare, ni är lite extra varmt välkomna imorgon, få vägar mot beach ’13 är lika underhållande.


2013-01-12

Nytt Idrottsutskott och fotboll den 29:e

Det går rykten om att PsyKO och Freud söker folk för att bli nya PsyKOn och Freudianer. Vissa utskott är segare än andra. Vi i Idrottsutskottet valde nämligen ut nya medlemmar redan innan årets slut, lite mer förutseende. Det nya utskottet består av Hanna Ström (T3), Anna Svanberg Wärn (T5), Alexander Örtenholm (T3), Erika Wiman (T1), Simon Juhlin (T1) och Niklas Estgren (T1). En mer utförlig beskrivning dyker upp senare.

 

Det vi främst vill meddela nu är att Psykologfotbollen drar igång igen först den 27:e januari. Det är alltså ingen fotboll varken den 13:e eller 20:e januari, hoppas att ni överlever ändå.


2012-11-30

Sista anmälningsdagen idag

Tiden går snabbt när man har roligt, alternativt när man har tentaplugg. Hursomhelst så är dagen för klättring och botning av höjd- och väggfobier inte långt borta! Det är alltså redan nu på måndag klockan 19:00 (vi möts i entrén 18:45) i Hangaren (skate- och klätterhall i Ryd). Måndag kan tyckas avlägset med hela helgen framför sig, dock så är sista anmälningsdagen idag, så skicka iväg ett mail till oss på en gång så att du försäkrar dig om en plats på måndag!


2012-11-23

Utmana din höjdrädsla

Höjdrädd? Repfobi? Tillitsproblem? Väggfobi? Oavsett vilket så är det dags att arbeta bort det och vad vore väl effektivare än klättring? Därför anordnar vi i Idrottsutskottet en klättringskväll den 3:e december klockan 19:00-20:00. Under denna timme kommer vi ha två stycken instruktörer som sköter säkringen och tillhandahåller utrustning i form av sele och klättringsskor. Vi kommer att hålla till i Hangaren, så även om du kan klättra gratis med ditt Campushallen-kort så får du här lite mer gedigna väggar att arbeta bort väggfobin med. Det hela kommer att kosta 50:-/person så om du vill vara med, maila oss senast fredagen den 30:e så får du ett mail med betalningsinstruktioner tillbaka.

 

Även de som saknar fobier och helt enkelt bara tycker att det är kul att klättra är välkomna att anmäla sig.


2012-10-24

Premiär!

En premiär i Idrottsutskottets historia kommer ske tisdagen den 6:e november kl 17:45 i Campushallen, då är det nämligen dags för handboll. Upplägget kommer att likna det med psykologfotbollen, det är bara för att ha kul så du behöver absolut inte vara Dalibor Doder eller Isabelle Gulldén för att komma. Den första kvarten används till att gå igenom enklare regler och dylikt och resten av tiden (fram till 19:00) kommer vi spela matcher. En jäkligt rolig och lättsam kväll helt enkelt. Och det kanske mest fantastiska är att det är helt gratis så det är bara att dyka upp ombytt till Campushallen den 6:e kl 18:00. Ni får gärna anmäla att ni kommer via vårt Facebook-evenemang (bara så att vi får en aning om hur många som kommer).


2012-10-02

Kolhydrater & förbränning

Imorgon är det dags för Idrottsutskottet att bjuda på fika så passa på att kika förbi onsdagsfikat imorgon för en smaskig kolhydratsuppladdning. Men vad är kolhydrater utan användningsområden? Onödig energi är givetvis svaret, tillsammans med smaskiga bakelser så kommer vi därför även bjuda på information kring höstens framtida aktiviteter, allihopa perfekta tillfällen att bränna bort dessa kolhydrater.


Gå till sida:
[1] [2] [3] [4]
maj 2018 Juni 2018 jul 2018
Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Inga händelser registrerade idag!

Psykologfotbollen håller nu under vinterhalvåret till inne på Campushallen klockan 18.25-19.25.

 

Kostnaden är 150:-/termin och sätts in på:

Bank: Swedbank

Clearingnummer: 8327-9

Kontonummer: 934 419 118-5.

Glöm inte att markera betalningen med ert LIU-ID.

 

Frågor eller kommentarer kan skickas via Facebook eller till idrottsutskottet@psykologprogrammet.se.