Om P2P

 

Vad vill du föreläsa om?

P2P är ett utskott som riktar sig till alla som är sugna på att pröva på föreläsarkostymen. Eftersom vi strävar mot ett öppet och flexibelt format har vi sedan starten våren 2010 ordnat både föreläsningar, frågestunder och seminarier som har handlat om allt från psykologins historia till hur man lagar en trasig cykel. P2P - eller Peer to Peer - blir en ram för att kunna peppa studenter att föreläsa för varandra om de ämnen man kan och brinner för.

 

Du får övning i att stå framför en grupp och kommunicera ett budskap - grattis till dig! Övning ger ju färdighet och vi kan inte komma på ett bättre övningstillfälle än att få prata inför nyfikna psykologstudenter.

Ännu bättre, vi som lyssnar får glädjen i att lära oss något nytt - grattis till oss!

 

Sitter du på ett specialintresse som du redan kan mycket om, eller vill du skaffa dig en anledning till att få fördjupa dig inom ett ämne? 

Maila Kenny (kenni524@student.liu.se) och boka in dig som föreläsare.

Bli ett fan på vår facebooksida så får du uppdateringar även där!

 

Så, förutom att vi vill uppmuntra dig till att komma och lyssna på engagerade föreläsare så vill vi även fråga dig: Vad vill du föreläsa om?

 

Reklamfilm

P2P släppte i samband med sitt 2-års-kalas en reklamfilm där vi förklarar vilka vi är och vad vi gör. Ta dig gärna 2 minuter och 46 sekunder och titta på den :)

 

 

/P2P Crew

Hajdi Moche, Josef Ladén, Beatrice Tiger, Kenny Nilsson, Benjamin Helmersson (kogvet) och Viktor Westermark (kogvet). :)

 

P2P-logga

 

Psst..Om du är nyfiken på hur det kan se ut/låta när någon håller i en P2P-föreläsning rekomenderar vi vårt filmarkiv. Där finns ett helt gäng intressanta föreläsningar som väntar på dig!
Nu finns dessutom P2P även på Youtube där de kommande föresläsningarna kommer att läggas upp, så du kan få möjlighet att ta del av kunskapen från psykologstudenterna även när du inte har möjlighet att gå till eventen! Här är länken: http://www.youtube.com/channel/UC565CzwMZV3xiMDnje5kaAA