2017-05-21

PsyKO 16/17 tackar för ett underbart år!


PsyKO 16/17 tackar så hemskt mycket för i år och lämnar STOLT över till PsyKO 17/18
Det har varit ett fantastiskt äventyr och ett hedersfullt uppdrag, på världens bästa program!
Tusen tack för allt!

Stor KRAM från PsyKO 16/17

2016-12-21

PsyKO önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill tacka alla som kom på årets julsittning och vi hoppas ni fick en lika fin kväll som vi!

Vi önskar att ni alla kan blicka tillbaka på året och terminen med ett leende på läpparna när ni skålar in 2017! Vi ses igen i januari!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

 

Stor KRAM från PsyKO! 

 


2015-01-20

Save the date - PsyKO-Läksittning!

Hej alla härliga psykologstudenter!

Efter julledigheten drar den nya terminen igång, och vad vore en vårtermin utan en rolig sittning tillsammans med läkarprogrammet?

 

Mer information om evenemanget kommer att dyka upp framöver, men vi vill redan nu berätta att sittningen kommer att äga rum den 21/3 - anteckna gärna datumet i kalendern redan nu så att ni inte råkar boka in något annat just denna kväll.

 

Allt gott!
/PsyKO


2014-12-11

Julsittningen 2014

Ho, Ho, Ho från Psykologtomten!

 

Här kommer lite snabb info inför julsittningen imorgon:

* sittningen startar 18.15 på Nationernas Hus  med lite glöggmingel och annat roligt, och sedan sitter vi till bords kl 19.00

* i riktig julanda vill vi avsluta programmets fantastiska jobb med Musikhjälpen genom att ha en liten julklappshörna i sittningssalen. Alla som vill får jättegärna ta med ett inslaget paket (eller flera) till ett värde av 0-20 kronor som ges ut till övriga mot ett litet bidrag till psykologprogrammets digitala bössa. Dessa får inte innehålla alkohol då det inte får medföras in i lokalen.

 

Det ger ett litet extra roligt och juligt inslag i julsittningen, för vem vill inte ha en julklapp sådär mitt i december?!

 

Vi ses imorgon! :)


2014-11-23

Julsittningsinfo

Hej kära psykologer!
Vi var nog lite oklara med vilka priser som gäller för julsittningen, för en del verkar ha satt in en annan summa än det ni ska betala :)
Är man inte stimulusmedlem så är priserna +20kr, alltså:
Icke stimulusmedlem med alkohol: 350 kr
Icke stimulusmedlem med alkoholfritt: 330 kr
Stimulusmedlem med alkohol: 330 kr
Stimulusmedlem med alkoholfritt: 310 kr

Kika gärna en extra gång om ni har satt in rätt summa, och om inte så gör det så fort som möjligt (typ nu ;), så blir vi superglada. Har ni satt in för mycket - kontakta oss så löser vi det!

Fortsatt trevlig söndagskväll!


2014-11-20

Julsittningen

Med värmande glögg kommer vi den 12e december att slå upp portarna till Nationernas Hus och välkomna er till årets mysigaste tillställning: Julsittningen!
Kvällen till ära är även era respektive välkomna att vara med och dela denna härliga sittning med oss.

Hur anmäler man sig?
Skicka iväg ett mail till sittning@psykofesteri.com och ange LiU-ID, specialkost/allergier, dryckespreferens (rött/vitt vin, öl, cider eller alkoholfritt) samt om ni har med er någon respektive (med samma info om denne).

Stimulus har nu i juletider varit extra generösa och gjort så att vi kan sänka priset ända ner till 330 kr alt. 310 kr för alkoholfritt (+20 kr för icke-medlemmar). I paketet ingår en välkomstdrink, en dryck samt ett förstaklassigt julbord på NH. Kan det bli bättre?

Betalningen sker till PsyKO-kontot Nordea clearingnr 3015, kontonr 2044884 och ska vara inne senast nu på fredag den 21/11 (MYCKET VIKTIGT!). Märk betalningen med ditt LiU-ID samt +1 om du även betalar för en respektive.

Vi vill även passa på att efterlysa underhållning till kvällen! Vi söker:
- Två toastmasters (anmäl er gärna i par)
- Talare
- Övrig underhållning som exempelvis gyckel, sång, dans, dockpjäs eller vad ni nu kan tänkas komma på
Hör av er till oss på sittning@psykofesteri.com så snart som möjligt!

God Jul önskar PsyKO ♥


2014-10-01

Zombiesittningen är nu FULLSATT!

Otroligt roligt att så många vill komma och göra den här sittningen till den grymmaste av tillställningar, där vi får chansen att bygga broar mellan terminerna och skapa härliga (läskiga?) minnen tillsammans.

 

Vill du väldigt gärna gå på sittningen, men missade att anmäla dig? Skicka då iväg ett mail till sittning@psykofesteri.com så skriver vi upp dig på vår reservlista, man vet aldrig om det råkar bli någon liten plats ledig. Skriv då med ert fullständiga namn, Liu-ID, vad ni vill ha och dricka (Vitt/rött vin, öl, cider eller läsk), om ni har någon specialkost eller några allergier samt om ni är medlemmar i StuFF.

 

Har du inte anmält dig till sittningen, men kanske vill komma och dansa loss på kravallen efter sittningen ändå? Skicka då ett mail till info@psykofesteri.com snarast, då vi har möjlighet att ge er förköp! Inkludera då i mailet hur många ni vill gå, samt era Liu-ID.

 

Nu till betalningen!
Det kostar 270 kr för StuFF-medlemmar och 290 kr för icke-medlemmar (225 respektive 245 för alkoholfritt). I priset ingår en fulvinsrunda (så att vi blir lite varma i kläderna), en sittning samt eftersläpp på Oralspex kravall ApokalypseNH.

 

Senast på fredag 3/10 ska betalningen vara inne. Pengarna sätts in på vårt PsyKO-konto: Nordea clearingnr 3015, kontonr 2044884. Märk betalningen med ditt LiU-ID!

 

Vi i PsyKO är så taggade, hoppas ni också är det!

PS. Se till att gå gärna med i evenemanget på facebook HÄR för att lättare få uppdateringar om när, var och hur kvällen utspelar sig! Självklart kommer detaljer för kvällen även dyka upp här.


2014-09-29

Anmälan till Zombiesittningen

Lystring sittningstaggade!

Nu på onsdag kommer vi att sitta på onsdagsfikat och ta anmälningar till zombiesittningen. Det kommer att kosta 270 kr för StuFF-medlemmar och 290 kr för icke-medlemmar (225 respektive 245 för alkoholfritt). I priset ingår en rysligt rolig fulvinsrunda, en sittning samt eftersläpp på kravallen Apokalypsen.

Sedan skall betalning in - helst samma dag, men allra senast på fredag 3/10. Pengarna sätts in på vårt PsyKO-konto: Nordea clearingnr 3015, kontonr 2044884. Märk betalningen med ditt LiU-ID!

Fulvinsspåret startar kl 17.30 i Trädgårdsföreningen (på gräsmattan framför scenen), och sedan sitter vid till bords kl 19.00 på NH för en alldeles episk sittning! Den här härligt läskiga kvällen vill ni bara inte missa, så börja brainstorma utklädnad och tagga ZOMBIE - eller vad hände med dig när jorden gick under?!

Obs! Det kommer att finnas ett begränsat antal sittningsplatser, så se till att anmäla er i tid!


2014-09-09

Zombiesittning

... eller vad hände med dig när jorden gick under?

 

Det är temat för terminens första psykologsittning som kommer att hållas på Nationernas Hus den 18e oktober. Efteråt kommer vi att få chansen att dansa loss på kravallen med det passande temat apokalypsen!

 

Anmälan till sittningen kommer att tas på onsdagsfikat 1/10, och som alltid är ni välkomna att maila oss på sittning@psykofesteri.com om ni inte har möjlighet att anmäla er på plats.

 

Mer info om sittningen kommer att dyka upp framöver på facebookevenemanget samt på vår hemsida psykofesteri.com. Håll utkik där!


2014-09-01

Overallsprovning

Nu på onsdag den 3/9 kommer vi att hålla till på onsdagsfikat, så att alla ni som inte har en overall än ska få chansen att införskaffa just det. Kom och prova!

Därefter får ni lägga en beställning, och betala in till vårt PsyKO-konto Nordea clearingnr 3015, kontonr 2044884 senast måndagen 8/9. Det kommer att kosta 550 kr för StuFF-medlemmar och 570 kr för icke-medlemmar. Märk betalningen med ert LiU-ID! 

 

Overallsinvigningen är för närvarande hemlig, men mer info om allt kommer senare.

 

Vi ses på onsdag!


2014-07-12

Nya psykologstudenter

Igår gick första antagningsbeskedet ut till våra bästa nyantagna psykologstudenter, och vi är alldeles till oss av förväntan! Den 18/8 får vi äntligen träffa er, men fram tills dess kan ni surfa in på www.psykofesteri.com för att läsa lite mer om vårt utskott och vad vi har att erbjuda er som går på programmet, eller helt enkelt maila oss på info@psykofesteri.com om ni har några frågor!

 

Snart ses vi!
PsyKO


» Läs mer här
2014-03-30

Förköp till Flashback!!

Idag är det mindre än två veckor kvar till årets upplaga av Flashback och vi hoppas att alla psykologstudenter är lika taggade som vi i PsyKO är! 

 

Givetvis kommer ni att erbjudas förköp till festen och detta kommer att ske under onsdagsfikat nu på onsdag 2:a april. Vi kommer att sitta och sälja både biljetter och finfina märken, så se till att vara där! Biljetterna kostar 115 kronor/styck, kårmedlemmar har 15 kronors rabatt och StuFF-medlemmar har 25 kronors rabatt.
För att ta del av kårrabatterna måste LiU-leg tas med! Varje psykologstudent får köpa två biljetter var, men kårrabatten gäller bara för en biljett per LiU-leg. Märkena kostar 20 kronor/styck.

Vi ses på lunchen på onsdag!


2014-03-28

Sommarsittningen 2014!

Hej kära psykologstudenter!

Sommaren börjar närma sig med stormsteg, och vad vore väl ett sommarlov utan en av årets bästa sittningar?

Detaljer om kvällen kommer vid ett närmare tillfälle, men redan nu kan vi berätta att datumet är satt till den 31 maj och att det som traditionen lyder kommer att hållas på NH. Det kommer även i år att bjudas på mingel med en somrig fördrink i Trädgårdsföreningen innan sittningen, så räkna med att vi startar runt 17.00 på lördagen.

 

Vi i BUP ser verkligen fram emot att få träffa hela programmet som PsyKO för första gången, och vi hoppas att ni är lika förväntansfulla som oss!

 

På återseende!

BUP


2014-02-23

Anmälan till Psykoläksittningen 2014!

Glöm det vi förut sa om att anmälningarna till Psykoläksittningen på NH den 15/3 kommer att ske via mail, vi tycker nämligen att ett fysiskt anmälningstillfälle känns mycket trevligare! 

 

Så vill du gå på en alldeles fantastisk finsittning med Bondtema och hänga med trevliga psykolog- och läkarstudenter ska du komma på onsdagsfikat nu på onsdag, 26/2, mellan kl 12-13 för då kommer vi nämligen att sitta och ta emot anmälningar. Betalningen (300 kronor alternativt 275 kronor för alkoholfritt) ska sedan sättas in till SEB 5694-0426914 samma dag som anmälan sker. Notera att det alltså inte är till det vanliga PsyKO-kontot som pengar ska sättas in och glöm inte heller att märka er betalning med liu-id! 

 

Är du inte i skolan på onsdag går det såklart jättebra att istället skicka ett litet mail med din anmälan, ange i så fall namn, liu-id, termin, dryck och eventuell specialkost i ditt mail och skicka iväg det hit. Till samma adress kan ni också vända er om ni har några andra tankar eller funderingar kring sittningen!  


2014-01-20

Infomöte 21/1!

Imorgon kl 12 har PsyKO sitt infomöte inför valet av PsyKO 14/15. Salen som gäller är D28 och vi hoppas såklart att så många som möjligt kommer förbi då och lyssnar på oss när vi berättar allt och lite till kring hur invalet kommer att gå till samt vad det faktiskt innebär att vara festerist (för det är ju hur roligt och trevligt som helst!). Dessutom kan vi locka med att det kommer bjudas på fika! 


2013-12-02

Påminnelse om julsittningen!

En superjätteviktig påminnelse till alla som anmält sig till julsittningen: betalningen, på 315 kronor/270 kronor för alkoholfritt, måste sättas in på kontonr 934 419 118-5, clearnr 8327-9 (Swedbank) IDAG!

 

Och med det sagt vill vi ju såklart också passa på att säga att vi är väldigt glada över att ha fått in så många anmälningar och att vi verkligen ser fram emot att ses den 14/12!

 

Juliga kramar från PsyKO!


» Läs mer här
2013-11-14

Julsittningen 2013!

PsyKO älskar julen och därför är vi alldeles jätteglada över att kunna informera om att det nu bara är en endaste liten månad kvar till årets julsittning! Så mitt bland allt glöggdrickande, julpyntande och pepparkaksätande är den 14:de december ett datum som ni bara inte får missa! 

 

När: 14/12

Vart: HG

Kostnad: 315 kronor, alternativt 270 kronor för alkoholfritt

Hur: Vi kommer att sitta och ta emot anmälningar måndag 2/12 mellan kl 12-13 vid onsdagsfikat och betalningen ska sedan sättas in på kontonr 934 419 118-5, clearingnr: 8327-9 (Swedbank) redan SAMMA DAG!

 

Här kan ni hitta all nödvändig information om sittningen och hit kan ni maila om ni har några frågor, funderingar ELLER om ni vill anmäla er som underhållare eller toastmaster under kvällen! 


2013-11-05

Förköp till CollegeKravallen!

Imorgon får alla psykologstudenter möjlighet att köpa 2 biljetter per person till CollegeKravallen som äger rum den 16de november! Allt du behöver göra att komma förbi T11 imorgon någon gång mellan 11-15. Och ta gärna med dig ditt liu-id också, för om du är StuFF-medlem så får du nämligen 20 kronor i rabatt! Enkelt va? Och framför allt väldigt roligt att få förköp till vad vi tror kommer bli en episk kväll! 


Här kan du hitta ALL information om själva kravallen, samt titta på en alldeles jättefin reklamfilm för att riktigt komma i stämning inför den 16de november!  


2013-10-22

CollegeKravallen 2013!

Vi i PsyKO är stolta att, tillsammans med Krogvet, kunna prestera årets roligaste och mest College-aktiga kravall, nämligen just CollegeKravallen 2013! Den 16/11 är kvällen som gäller men om ni redan nu vill börja ladda upp inför denna episka kväll (vilket ni ju såklart vill) föreslår vi att ni sätter igång och tränar upp era beer-pong-talanger! Här hittar ni nämligen allt man behöver veta om denna fantastiska öl-relaterade sport. Så börja öva redan nu så ses vi den 16:de november!


2013-10-07

Overallsinvigning!

Vad är väl en overall utan sin invigning? Inte så särskilt mycket faktiskt, så därför är det ju en väldig tur att vi kommer ha en episk invigning för alla ettan och era (än så länge) fina overaller den 30/10!!

 

Ni anmäler er till detta fantastiska evenemang genom att komma på onsdagsfikat den 9/10 (där vi dessutom kan utlova gott PsyKObakat fika) eller genom att maila oss på psyko@psykologprogrammet.se

 

Självklart finns det också att litet event till den här tillställningen som ni hittar HÄR


2013-09-22

En alldeles speciell sittning!

Tycker ni precis som vi att hösten kan vara lite väl tråkig, mörk och regnig ibland? Och vill ha något roligt att se fram emot som kanske äger rum... låt säga den 18de oktober? Då behöver ni inte längre fundera på vad detta något ska vara, för PsyKO planerar nämligen en jätterolig sittning just precis den kvällen!

VAD: Sittning med OS-tema, tänk facklor, (sportlig) gemenskap och allmänt trevlig stämning. Och med roliga utklädnader såklart! 

NÄR: 18/10, just när hösten känns som allra allra mörkast.

VART: HG

HUR: Vi kommer sitta och ta emot anmälningar under onsdagsfikat den 25/9 och betalningen på 200 kronor ska sedan vara inne på kontonr: 934 419 118-5, clearnr: 8327-9 (Swedbank) SENAST den 3/10. Här hittar ni ett fint litet event med all annan nödvändig information kring kvällen! 


Har ni några frågor eller funderingar så får ni gärna skicka iväg ett litet mail till oss här!


2013-08-28

Blivande ettor!!

Vi i PsyKO har lite livsviktig information till alla Nollan då ni ju alldeles snart blir ettor! Under ert förhoppningsvis fantastiska Nolle-P har ni förmodligen märkt att en och annan student här i Linköping springer runt i fina små overaller. Dom är inte bara otroligt snygga utan också väldigt praktiska och är bra att ha när man exempelvis går på roliga kravaller (som ju faktiskt betyder just krav på overall) eller andra trevliga tillställningar under åren som man pluggar här. Vi psykologstudenter har ju dessutom turen att ha finfina gröna overaller och det kan väl nästan inte bli bättre än så. Eller jo... det kan det ju faktiskt bli för redan nu har ni nämligen möjlighet att få köpa er alldeles egna overall!  

 

 

Detta kommer gå till som följer: 
Vart: Overallprovning sker 2/9 och 3/9 vid "onsdagsfikat" i I-huset
När: Mellan kl 12-13 båda dagarna
Kostnad: Overallen kostar 520 kronor (vilket, när man tänker på man faktiskt använder den i hela 5 år inte är så dyrt som det kanske först låter som)
Hur: Efter att du provat ut din overall anmäler du dig på plats genom att uppge namn, liu-id och storlek. Pengarna ska sedan sättas in på kontonr 934 419 118-5, clearingnr 8327-9 (Swedbank) och betalningen ska märkas med ert liu-ID. Pengarna ska vara insatt på vårt konto senast 6 september och det är först när betalningen är inne som beställningen görs

Har du några tankar, funderingar eller frågor är det bara att maila till oss eller vända dig direkt till vår klädansvarig! Och kom ihåg, overall är kul! 

 


2013-05-12

Sommarsittningen 2013!

Man brukar ju säga att mycket vill ha mer och när det gäller sommaren kan PsyKO inte göra annat än att hålla med. Så efter en vecka med sommarväder längtar vi om möjligt ännu mer efter att det ska bli den 1 juni! Varför är det datumet superviktigt och alldeles extra betydelsefullt kanske nån vilsen lite själ nu undrar? Det är ju för att det är datumet då sommarsittningen äger rum! Vilket alltså betyder att det är en kväll du verkligen inte vill missa!

 

När: 1 juni

Var: NH efter fördrink i Trädgårdsföreningen

Hur, vad och varför: HÄR hittar du all viktig (och kanske nån lite oviktig) information om sittningen!

Vill du dessutom bidra med något mer än bara din fantastiska närvaro under kvällen? Kanske underhålla med en sång eller till och med guida övriga genom sittningen iklädd rollen som toastmaster? Maila i så fall gärna oss och anmäl ditt intresse! 

Och har ni några övriga tankar, funderingar eller frågor får ni mer än gärna höra av er hit!


2013-04-11

Sista chansen nu!

De utlovade två veckorna av 90-tal är snart till ända och kulmerar givetvis med Flashback nu på lördag. Vi i PsyKO hoppas att vi inte förpestat er med för mycket information, ni är trots allt de som kanske ser oss mest och därför löper störst risk för det. Istället hoppas vi såklart att ni har tyckt att vår Britney Spears-dans varit rolig, reklamfilmerna (såväl den långa som den korta) än roligare och samtidigt inspirerande för val av utklädnad på lördag, tyckt våra dräkter varit härligt färgglada, Facebook-uppdateringarna underhållande och fyllda med nostalgi och så vidare. Kort sagt så hoppas vi helt enkelt att ni uppskattat vår reklamkampanj och att den inte gått er på nerverna.

 

Det är redan uppemot ett hundratal psykologer som ska gå på Flashback, men om du är en av de som missat att köpa en biljett, no worries. Imorgon sitter vi nämligen utanför Humsam (och vid Glasentrén på HU) och säljer biljetter, så ta chansen då, för vad är väl ett år utan en 90-tals Flashback?


2013-04-01

Två veckor fyllda av 90-tal

Det ligger något visst i luften, somliga skulle säga att det är våren, vi i PsyKO skulle säga att det är doften av 90-tal som gör sig allt mer påtaglig. Flashback ligger trots allt runt hörnet, ett hörn vi kommer runt den 13:e april då en massa 90-talsklädda människor intar NH. Upptakten till dess kommer givetvis gå i 90-talets tecken. Många av er har säkerligen redan sett såväl affischer och lakan och under den kommande veckan så kommer vi även förpesta er med våra flyers.

 

Vi kommer dock inte enbart förpesta veckan, förutom att förgylla den med allmän pepp, 90-talsmusik och fina utklädnader i bland annat märkesbacken så kommer vi också hålla itorsdagskröken i baljan den 4:e april (där vi givetvis vill se så många psykologer som möjligt). Utöver vanlig torsdagskrök så kommer det även bjudas på musik från och ett quiz om alla våras favoritdecennium, 90-talet.

 

Dagen innan, den 3:e april, står vi i PsyKO för onsdagsfikat, givetvis ett 90-talsinspirerat sådant, och kommer då bjuda alla psykologer på förköp till Flashback. Biljetterna kostar 115:-, 100:- för kårmedlemmar och 90:- för StuFF-medlemmar (så kom ihåg LIU-kortet och kontanter) och 20:- för ett tokfint märke. Ifall du inte kan kika förbi onsdagsfikat så be en vän köpa en biljett åt dig och skicka med ditt LIU-kort.

 

Det var det vi hade tänkt oss för den kommande veckan, hoppas att ni är lika taggade som vi är på Flashback! Om inte, kika in den korta versionen av vår reklamfilm och känn hur alla härliga 90-talsreferenser fyller dig med värme! Och ni har väl inte glömt att attenda vårt evenemang på Facebook?

 

Och nej, varken Flashback eller det som står i den här nyheten är ett aprilskämt, ni får förköp, på riktigt..


2013-02-27

Internetanmälningar = okej!

Det finns några åtråvärda platser kvar till sittningen (+ de två förfesterna) med statistikarna den 15:e mars. Kvällen kostar bara 200:- (180:- för alkoholfritt) och mer information hittar ni i den här nyheten. Eftersom vi vill fylla Flamman så har vi bestämt oss för att ta betalningar över internet. Om du känner att du vill komma på sittningen, för över 200:- till PsyKO-kontot:

 

Bank: Handelsbanken

Clearingnummer: 6140
Kontonummer: 702 968 048

 

Märk betalningen med ditt LIU-ID och skicka iväg ett mail till PsyKO-mailen innehållandes information om vad ni vill äta (kött eller vegetariskt), om ni har några allergier och vad ni vill dricka (öl, cider, alkoholfritt, rött eller vitt vin). Vi behöver ha ditt anmälningsmail och att du för över pengarna senast imorgon (torsdag), detta då vi behöver skicka in sittningsunderlaget till Flamman snart. Av samma anledning, att det skickas in till Flamman, så är anmälan via mailet bindande.

 

Med dessa formella kriterier så avslutar vi den här nyheten med uppmaningen: våga testa på den här originella kvällen, det kommer bli sjukt kul och i grund och botten så är det en sittning på Flamman så inget att vara rädd för, win-win!


2013-02-25

En massa information för den Facebook-löse

Ni har väl inte missat vårt fantastiska evenemang tillsammans med Statistik och Dataanalys? En massa information finns på Facebook, men om du är stolt över avsaknaden av Facebook-konto så kommer en kort resumé här:

  • Kvällen går i blinddatens-tecken och involverar således en klädkod som är halvfin (ungefär som du skulle ha på en blinddate) och en liten gåva för tio kronor till sin bordspartner, det är ungefär så långt det temat går.
  • Det är den 15:e mars och kommer involvera två förfester i Valla/Gottfridsberg och en tvårätterssittning på Flamman, mycket för de ynka 200:- (180:- för alkoholfritt alternativ) med andra ord
  • Antalet platser är begränsat och kommer förhoppningsvis gå åt som smör på onsdagsfikat nu på onsdag (den 27:e)

Om ni har frågor så är det som vanligt bara att höra av er!


2013-02-17

Statistiksittning

Har du saknat att prata mer ingående om normalfördelningskurvor? Typ 1- och typ 2-fel? Anova vs chi? Ja har du saknat vetenskaplig metod helt enkelt, då har vi i PsyKO något för dig! Nämligen en sittning tillsammans med programmet för Statistik och Dataanalys. Det kommer vara en liten, intim sittning på Flamman den 15:e mars med en liten twist som du inte vill missa! Vi kommer i första hand ta anmälningar på onsdagsfikat den 27:e februari.

 

Flamman är tyvärr inte gigantiskt, så i utbyte mot mysigheten och intimiteten så får vi leva med ett begränsat antal platser, närmare bestämt 30 för psykologprogrammet och 30 för statistikarna. Alla kommer med andra ord inte kunna gå, utan vi får lov att ta till en först till kvarn-princip. Tips kan alltså vara att redan nu börjar campa vid onsdagsfikat och vänta på biljettsläppet. Med det sagt så tror vi att det här kan bli riktigt kul, så skriv upp den 15:e mars i kalendern, mer information kommer snart.


2013-02-01

PsyKO <3 Idrottsutskottet

Två dagar efter alla hjärtans dag, den 16:e februari, så har vi i PsyKO och Idrottsutskottet bestämt oss för att bekänna vår kärlek till varandra och bjuder därför in hela programmet till en underbar heldag. Dagen kommer börja redan vid lunch då vi i lag kommer att tävla mot varandra i roliga lekar. Fyllda med adrenalin skiljs vi åt i några timmar så att vi hinner varva ner, fixa oss i ordning för fest och käka lite mat, för att sedan mötas upp igen för en samordnad psykologförfest. Och vad är väl en psykologförfest utan en gemensam psykologutgång? Sammanfattningsvis så bygger vår kärleksbekännelse alltså på några timmar lekar, förfest och gemensam utgång. Givetvis kan man välja att bara vara med på en av delarna (men då missar man antingen avslöjandet av tävlingsresultatet eller själva tävlingen och en massa skoj). Vi kommer gå ut med mer exakta tider, priser och platser så snart allt är mer bestämt. Så gillar du att leka med psykologer, förfesta med psykologer, gå ut med psykologer eller är du bara en sucker för kärlek? Boka upp er den 16:e februari.


2013-01-20

PsyKOtisk information

Vad gör PsyKO egentligen? Vilka är coolast, PsyKO eller Freud? Kan man cykla med hatten på? Hur mycket tid behöver man lägga? Vad tycker ens föräldrar om att man är med i PsyKO? Ja frågorna är säkert många angående PsyKOs arbete och imorgon i D28 kl 12 (ingen akademisk kvart) kan du få svaret. Och vad vore väl en sammankomst av psykologer utan fika? En ganska tråkig sammankomst, så givetvis bjuds det på färskpressat kaffe, Alexanders drömska kladdkaka och Linnéas fantastiska kanelbullar! Så se till att kika förbi D28 imorgon så att du kan ställ din fråga om PsyKO eller bara få höra när vi med våra ljuva stämmor pratar om oss själva, en lunch blir inte särskilt mycket bättre än så!


Gå till sida:
[1] [2] [3] [4]
aug 2018 September 2018 okt 2018
Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Inga händelser registrerade idag!